Bully | derde kwartaal 2005 | InsideGamer | IGN
In dit spel kruip je in de huid van een kind dat politiek correct gezien afgekraakt zal worden, maar waarvan iedereen droomt hem te zijn. Een bully. Een pestkop. Je bent Jimmy Hopkins en begeeft je over Bullworth Academy, zoals je van Rockstar (o.a. bekend van Grand Theft Auto) kunt verwachten is de school door en door corrupt en dus doordrenkt van regelrecht tuig. Aan jou de taak om staande te blijven tussen het andere trailer trash, irritante docenten te temmen en ook nog om een meisje te strikken. Er is nog bar weinig bekend over het spel, maar met Rockstar aan het roer kan het iets tofs worden. Ik kan er niet op wachten Harry Potter-achtige leerlingen op excursie door de wc te sturen! Komt ook uit op de Xbox.

Metal Gear Solid: Subsistence | 2006 | InsideGamer | IGN
Een bijgewerkte versie van Metal Gear Solid 3, net als Substance dat was van deel twee. Ditmaal staan er echter wat dope features op het programma. Zo zijn er wat nieuwe modi, kan je nu ook in third-person perspectief (van net achter het personage) spelen en is er een heuse online modus bijgekomen! Het is nooit een wens van mij geweest, maar het kan toch best aardig zijn; eindelijk gaat Metal Gear Solid online. Je speelt drie tegen drie of vijf man keren zich tegen één Snake.

Burnout Revenge | 22 september 2005 | InsideGamer | IGN
De nieuwe Burnout mag dan niet zoveel toevoegen aan de voorgangers, tof is het toch wel. Ditmaal kunnen we heerlijk raggen in onder andere Detroit en het altijd drukke Tokyo. Geweldig is het natuurlijk om in die stedelijke gebieden takedowns te maken, ze zijn het spel aan het perfectioneren, maar wie zei dat altijd alles nieuw moet zijn. Ook opgewarmd blijft dit een stoere racer. Komt tevens naar de Xbox toe.

Maar er komt nog veel meer natuurlijk.In tegenstelling tot Microsoft schrijft Sony haar oude rakker nog niet geheel af. Konami heeft een Grand Theft Auto-achtig project in de vorm van Crime Life: Gang Wars en natuurlijk Pro Evolution Soccer 5 (jippie!). Dan is er het spectaculaire Need For Speed: Most Wanted, het grootse The Godfather (filmpjes!) en gaan we weer voor geld moorden in Hitman: Blood Money (jippie!). 2006 is ook al redelijk voorzien, met titels als Scarface: The World Is Yours, Splinter Cell 4 en alweer een nieuwe Pro Evolution Soccer.

Hou die PlayStation 2 nog even in de kast. De nieuwe generatie wacht wel.