Het was gisteren al te lezen op TobiasBos.nl en Schrik’s Weblog. Jullie Logfather, Tobias, Darch, Barth en Hulk gaan tijdelijk gast-bloggen op Schrik’s Weblog. Dit in verband met de vakantie van de Schrik. Het is nog onduidelijk of ik geheel nieuwe shit zal brengen (náást deze weblog) of dat ik uitsluitend bestaand materiaal plaats. Ligt aan mijn hoeveelheid inspiratie. Op mijn eigen vertrouwde adresje kom je niets tekort, eventuele logs die exclusief voor Schrik zijn worden ook hier gelinkt.

Moet overigens kijken hoe ik dat zelf ga doen binnenkort. Morgen krijgen we de sleutels van het nieuwe huis en dan betrekken we het aan het einde van deze maand. Snelheid komt niet in het woordenboek van providers voor waardoor ik zo’n drie dagen (als het niet langer is) van het internet ben afgesloten. Iemand voor gastberichten? Andere suggesties? Laat het weten in de reacties.