Het is ontzettend heet buiten. Je hebt het warm, je bent geil en je wilt wat. Dan gaan we toch gewoon effe rocken?! Ik kwam onlangs wat kick-ass muziek tegen van onder andere Green Day en dat wil ik jullie uiteraard niet onthouden. On my own, here we go!

Ik ken Green Day uitsluitend van American Idiot, maar ook de voorgaande shit is knetter hard. Wat dacht je van Brainstew/Jaded, Basketcase en Minority (onlangs nog op Live 8). Welcome to the Jungle van Guns ’n Roses is ook al zo’n kick-ass klassieker. Kicken doet ook Break Stuff van Limp Bizkit. Uit de tijd dat Limp Bizkit nog cool was..

Het zijn de nummers die je machtig doen voelen. Alsof je de wereld aan kan! En dan bedenk je, je dat je het alleen maar warm hebt en geil bent.

UPDATE: Ik geef dan eindelijk ook toe dat ik kick op Kelly Clarkson. Haar single Since U Been Gone is kick-ass.