Ben op het moment bezig in Amerikanen zijn niet gek van Charles Groenhuijsen waar ik hier al even bij stil stond. Staan wat opmerkelijke en komische uitspraken in, die ik natuurlijk even blog. Een recensie volgt nog, ik ben pas halverwege.

“In Amerika kan er altijd maar één winnen. Dat is in dit geval hamburgerketen Hardee’s die de ‘Monster Thickburger’ op de markt bracht: 1470 calorieën, ruim 100 gram vet. De baas van Hardee’s schaamt zich niet. ‘Dit is geen hamburger voor milieu-fanaten (threehuggers). Het is voor jonge hongerige mannen die een echt grote, lekkere, sappige, decadente hamburger willen.”

Interessant zijn ook de quotes van mensen als Bill Gates en Winston Churchill aan het begin van ieder hoofdstuk. Groenhuijsen quote rijkelijk.

“Advocaten moeten nooit met advocaten trouwen. Dan krijg je inteelt en gekke kinderen en nog meer advocaten.”