Ik moet echt nodig wat schrijven over games, ik ben toe aan een shotje en jullie kunnen ook wel wat gebruiken. The Godfather (The Game) schijnt bijvoorbeeld van het scherm te spatten. In alle opzichten. Jelle speelde het spel tijdens EA’s Hot Summer Night (filmpje!) in San Francisco en was er erg over te spreken. Hier de nieuwste impressie van het spel dat ik, als Logfather, vanzelfsprekend op de voet volg.

– Ik kreeg zojuist de nieuwe Power Unlimited op de mat. Blijft ook maar komen, dat terwijl mijn abonnement allang is opgegeven in verband met mijn trip naar Amerika. Hoe dan ook, het is een zomer nummer en dat betekent natuurgetrouw dat er geen kont in staat, dit jaar geen uitzondering. Belangrijk zijn alleen de Hitman: Blood Money-special, PC-versie van San Andreas (eindscore: 92) en de King Kong-special.

– Voor de échte liefhebber. Bij het blad zit een heus Power Unlimited-ganzenbord. Hoe arrogant ben je als je denkt dat mensen met jou willen ganzenborden?

– Maar er is ook anders dan gamen natuurlijk. Zo is Darch weer terug van nauwelijks weg geweest. Pimps ‘R Us heet zijn nieuwe domein en Schrik had gisteravond de primeur. Of eigenlijk was het Darch zelf die uit de kast kwam op Schrik’s Weblog.

– Ook is er wat minder vrolijk nieuws, hoe kan het ook anders. Coolbeans³ is namelijk gestopt. De samenwerking tussen mijzelf, TBS, Schrik (van daarnet) en sinds kort Kempertje trok te weinig bekijks, maar is door tijdgebrek opgeheven. Ik ga er echter wel vanuit dat we ooit weer samen komen voor een nieuw project.

Zo dat moest er even allemaal uit. In één keer.