De eerste maand loggen zit erop. De eerste maand Logfather.com is een feit. Augustus is aangebroken en ik ga er weer tegenaan. Schokkend eigenlijk als je bedenkt dat ik de zeven à acht laatste dagen van deze maand zal loggen vanuit mijn nieuwe thuis. Madison, Wisconsin in de Verenigde Staten. In het noorden, vlak bij de Canadese grens en zo’n twee uurtjes rijden vanaf het gangster paradise (is dat geen nummer van Tupac?) Chicago. Hoe cool is dat?

Ik heb niet zo’n behoefte aan een terugblik als ik eerlijk ben. Mijn artikelen zijn goed gerangschikt op categorie en ook mijn zoekfunctie werkt prima. Ik ben sowieso wel tevreden over mijn nieuwe plekje. Het ziet er in mijn ogen netjes uit hier, ik heb elke dag wat te melden en ik ben veel persoonlijker, dieper en interessanter gaan schrijven. De bezoekersaantallen en reacties bevestigen ‘t.