Mijn dagen vul ik tegenwoordig onder andere met gamen, televisie kijken en lezen. L-E-Z-E-N. Dat had je voor Logfather.com (toen ik kwam aanzetten met boek recensies) niet achter me gezocht hè. De laatste paar dagen heb ik echt toffe boeken gelezen. Als jezelf eens een keer tijd hebt (of gaat verhuizen) dan raad ik echt ‘Midnight’ van Dean Koontz en ‘No Second Chance’ van Harlan Coben aan. Beide zijn New York Times bestsellers dus dan weet je het wel. Zeer spannend beide, aanraders, vet, goed.

Ben momenteel bezig met ‘Het Juvenalis Dillema’ (Digital Fortress op zijn Engels) van Dan Brown, de auteur van De Davinci Code dat momenteel de shit is. Die laatste heb ik overigens nog niet gelezen, dat komt nog. Echte jongens boeken noem ik dat, maar dat slaat nergens op. ‘Thriller’ is de juiste benaming. Andere schrijvers die ik wel dig: Chris Fox, David Baldacci en Tom Clancy.