Als ik de Amerikaanse critici mag geloven althans. The Dukes of Hazzard, een verfilming van de stokoude serie, bevat naast Johnny Knoxville en Seann William Scott namelijk ook Jessica Simpson als de domme Daisy Duke, een rol die haar op het lijf geschreven is. Het gemiddelde cijfer (aldus deze pagina) van de belangrijkste Amerikaanse media (waaronder The New York Times, Rolling Stone en USA Today) komt uit op een 3.3.

Maar liefst elf media gaven een cijfer onder de drie. De krantje uit New York formuleerde het prachtig: “It would help if the movie were actually funny – or if it actually bothered to be a movie, rather than some car chases punctuated by shots of Ms. Simpson sashaying toward the camera (or more often, away fromit).” Aan de andere kant, het lijkt me wel lekker.

Deuce Bigalow: European Gigolo, het vervolg op Deuce Bigalow: Male Gigolo, doet het nog net wat slechter met een gemiddelde van 2.7 punten. Geen cijfer kwam boven de zes uit, negen cijfers onder de drie en vier kranten die geen punten uitdeelden! Rob Schneider moeten ze ook maar gewoon opbergen want die gozer is niet grappig of interessant.