Opeens heb je het. Je hart ligt bij radio maken. Ten tijde van mijn vorige weblog (in a galaxy, far, far, away) was ik een aantal keer te gast bij het radio programma Overdosis. Bram en Geert-Jan hadden een programmaatje bij online radiostation Rising Flow Radio (dat inmiddels niet meer bestaat) en ik kwam daar af en toe opdraven. Gaaf was dat.

Tegenwoordig zijn diezelfde twee heren bezig met podcasten en heet hun show Pod Appelmoes. Ben nu zelf ook in de wereld van podcasting gedoken en dat is allemaal bere interessant. Elke keer als ik aan radio maken denk of, zoals nu, druk bezig ben alle informatie over podcasten te verzamelen heb ik een speciaal gevoel in mijn buik. Deels zenuwen omdat het toch redelijk spannend is om zo voor een publiek te spreken en deels omdat ik het gewoon heel cool vind.