Het eerste contact met echte Amerikaanse cultuur is inmiddels gemaakt hoor. Sports all the way. Omdat ik nu nog vrij ben spelen we veel basketbal en zelfs voetbal met de kinderen uit de buurt, best tof en fanatiek. Die kinderen in de leeftijd van 12 tot 16 kennen alle teams en alle namen. Als we op de PlayStation 2 spelen, spelen we vooral Madden NFL 06. De menuutjes geven alleen de voorletter en de achternaam, maar ze kennen beide, tezamen met de achtergrond, blessures en relaties status van de poppetjes die ze ook op kaartjes verzamelen.

Sport is erg groot. Sport is alles en ook ik moet er aan geloven. Ik ga waarschijnlijk zelf basketbal en voetbal spelen, maar kan ook de grote jongens van het American football helpen als manager. En wat we doen als we niet buiten sporten of PlayStation 2 spelen? Dan spelen we tafelvoetbal.