Was er zo een dagje geen bericht op Logfather.com. Ik probeer de slogan ‘your daily source from the USA’ waar te maken, maar dat zal niet altijd lukken, daarvoor is Amerika te leuk. Ben net terug van voetbaltraining, zit in het East High Junior Varsity team en donderdag en vrijdag spelen we tegen West (het team van de andere kant van de stad dus). Sinds het Amerikaanse vrouwen team enkele wereldwijde titels pakte, is voetbal hier populairder geworden. Niemand kijkt het op tv, maar er is wel degelijk een serieuze competitie, zowel voor vrouwen als mannen. Watjes vergeleken met Europa? No way! Ik train hier elke dag een dikke twee uur in de brandende zon en de komende drie weken heb ik maar liefst twaalf wedstrijden. Had je niet verwacht hè, ik ook niet. Ze weten van wanten hier.

Even redactioneel bericht dan. Ik heb weinig tijd om mijn site op te lappen, de mensen met uitsluitend Internet Explorer moeten dus nog even wachten op de juiste versie van Logfather.com en ook de archieven zijn nog niet bijgewerkt. Ik hoop er snel wat aan te kunnen veranderen.