Ik had hem over het hoofd gezien tijdens het maken van dit artikel, maar inmiddels heeft ook de Logfather deeltje drie in de Fast and the Furious reeks opgepikt. Ik kwam hem tegen na de release van een gloednieuwe trailer, wat dan weer samen ging met de meest onzinnige quote ooit. “If you ain’t outta control, you ain’t in control.”, liet acteur *hoest* Lil’ Bow Wow ons weten. Wel sluit het perfect aan op het sterke verhaal.

Inmiddels is de gehele cast van de serie eruit gesmeten want zelfs Paul Walker, die nog wel aan deel twee mee wilde doen, is niet te zien in The Fast and the Furious: Tokyo Drift. Het draait nu om Shaun Boswell (gespeeld door Lucas Black) die naar Japan afreist om zo een gevangenisstraf in Amerika te ontlopen, hoe kan het ook anders. Eenmaal daar geraakt hij natuurlijk direct in de onderwereld en voor je het weet is hij de koning van het straatracen in Tokyo en ligt hij de vriendin van de vorige koning te bonken. Klaar zijn we weer, op naar deeltje vier. Gaat wel snel hè?