Het is tijd voor de enige echte Coolbeans³ WK Poule! Over zo’n 40 dagen trapt men de eerste balletjes in Duitsland en op de einduitslag van al dat ballen gaan we eens ouderwets lekker gokken. SchrikLog, TobiasBos.nl en uiteraard jullie eigen Logfather hebben daarom een heuse WK-Poule opgezet, en deze is nu eens veel vetter dan die van de lokale voetbalbvereniging. We hebben zelfs échte prijzen. Winnen is gewoon beter dan meedoen…

Wat zijn de prijzen?
Wij van Coolbeans³ gaan ditmaal daadwerkelijk prijzen weggeven. De winnaar van de poule krijgt namelijk een echte Coolbeans³ WK-Poule WK-Bal en die zijn toch best wel heel strak. De nummer twee krijgt de Coolbeans³ WK-Poule WK-Beachvoetbal en dat is ontzettend sneu. Maar toch, je bent wel de stoere bink deze zomer, op het strand zal deze bal je gegarandeerd aan het ballen krijgen. En nee, ik bedoel niet beachvoetballen, echt niet.

Hoe doe je mee?
Gewoon even de scores en je echte naam op dit formulier intikken en je kunt aan de slag. Dat is alles, de redactie houdt de vorderingen bij en tijdens het WK kan je de stand van zaken gewoon blijven volgen op één van deze blogs (SchrikLog, TobiasBos.nl, Logfather). Simpel toch?

De spelregels
Uiteraard zijn er wat kleine regeltjes opgesteld om alles in goede banen te leiden. Zo moet jouw formulier één dag voorafgaande aan het WK zijn ingestuurd, alle inzendingen na donderdag 8 juni, 23:59 uur, worden genegeerd. De puntentelling werkt als volgt.

– Voor iedere goed voorspelde wedstrijd krijgt de deelnemer 3 punten. Is de score niet geraden, maar de uiteindelijke winnaar wel, dan krijg je 1 punt. Voorbeeld: je voorspelt een 1-1 gelijkspel, maar de eindstand is 2-2 dan krijg je alsnog 1 punt.

– Voor ieder goed gegokt land dat een finale plaats bereikt krijgt de deelnemer 3 punten. Een goede combinatie van twee landen en de juiste eindstand levert zelfs 9 punten op! Voorbeeld: gok je dat Nederland in de 1/8 finale uitkomt tegen Mexico en deze wedstrijd wint met 2-1 en die stand blijkt te kloppen, dan ontvang je (3+3+3=) 9 punten.

– Verder corresponderen wij (SchrikLog.com, TobiasBos.nl, Logfather.com en/of Coolbeans³) niet over de uitslag van de WK-Poule en/of de puntentelling tenzij je kunt aantonen dat er iets mis is gegaan. Bewaar daarom altijd een kopie van je voorspelling!

Veel succes alvast!