Ik tik dit op de derde dag E3 want gisteren was er geen tijd om wat te schrijven, maar de komende dagen heb ik nog wel wat interessante zaken. Hou deze blog dus zeker in de gaten voor de nasleep van de Electronic Entertainment Expo 2006. Vandaag de laatste dag dus, ik heb het hartstikke naar mijn zin gehad, de nieuwste spelletjes gespeeld en wat journalistieke ervaring opgedaan. Een samenvatting van dag 2.

Ik heb nu enkele heuse Logfather videocast uitzendingen gemaakt en die mag je (zeker als vaste bezoeker) uiteraard niet missen. Ik wil bij het begin beginnen dus check even de beelden van mij en college Mark van der Kruit toen we op dinsdag onze media badges gingen ophalen. Deel 1. Deel 2. Deel 3. Deel 4. Dat leek me toch wel prachtig materiaal. Net als deze zingende zwerver.

Voor de komende dagen staan er nog enkele artikelen van mij op stapel die je uiteraard op InsideGamer het eerste leest (ik zal ze wel even linken voor je). Denk aan impressies van Supreme Commander, John Woo’s Stranglehold en God of War 2. Ook heb ik nog videocasts voor je waarop te zien is hoe ik de exclusieve Sony lounge zonder kaartje probeer binnen te komen. Tevens heb ik wat meer willekeurige beelden van de PlayStation 3 en Nintendo Wii booth.

Ik ga nu terug naar het L.A. Convention Center en genieten van die laatste uurtjes E3.