Ik beloof plechtig dat ik na dit bericht niet meer over de E3 zal bloggen. Niet tot volgend jaar mei in ieder geval. Ik heb nu eindelijk die laatste videoblogs bij elkaar gezet en ik ben klaar om mijn normale (blog) leventje weer op te pikken. Tevens nader ik het einde van mijn jaar aan de andere kant van de oceaan. Nog een klein maandje heb ik voordat ik zomer ga vieren in Nederland, zeker met het opkomende WK in Duitsland (check die poule!) geen overbodige luxe, maar goed, ik had nog wel een jaar kunnen blijven hoor.

Videoblogs
EA Sports booth
Nintendo Wii wachtrij
Sony lounge deel 1
Sony lounge deel 2
Sony lounge deel 3
Sony lounge deel 4

Interviews
Ik ben inmiddels zelf zo bekend (van het internet) dat ook ik enkele interviews heb afgewerkt. SchrikLog had enkele goede vragen dus ik hoop dat daar het volledige interview nog verschijnt en als het goed is ben ik op het moderne Aziatische (muziek?) kanaal Channel V (vertaald) verschenen. V verschijnt onder andere in Pakistan en China dus dat is wel tof.