Niemand lijkt zich de zomerhits van voor de Summer Jam te herinneren, elke zomer weer noemt men (naast het noemen van de nieuwste zomerhit) dat nummer en Dragosteo Din Tei die respectievelijk in 2003 en 2004 de hitlijst beklommen. 2005 slaat iedereen voor het gemak over want alle vermeende zomerhitjes bleven uit. Dit jaar gaat men er echter weer keihard tegenaan en inmiddels hebben we de zomerhit van 2006 te pakken!

Ik heb het natuurlijk over Toppertje van Guillermo en Tropical Danny. Ze werden ontdekt op de AT5 boot tijdens Koninginnedag in Amsterdam, Giel Belen draaide het plaatje vorige week vrijdag twee uur achter elkaar en dan kan je alleen concluderen dat de zomerhit van 2006 bekend is. Doe mij een Toppertje en een Breezer ananas! Allemaal! En nu niet zeggen dat plat Amsterdams niet geil is.

Dit was dus het doorslaggevende nummer op de AT5 boot.

De echte video.