De Wereld Draait Door gisteren gezien? Dikke kans dat je onwillekeurig toch wel een keertje je blik op niemand minder dan mij hebt laten vallen. Gisteren was ik met enkele klasgenoten (journo’s in spé!) aanwezig bij het programma van Nederland 3 en zaten we echt op de eretribune, in vrijwel elk shot van presentator Matthijs van Nieuwkerk zijn we te zien. Om de hele uitzending te zien klik je hier, of als je toch alleen mij wilt zien is er na de break een stilstaand beeld geschoten.

Volg het pijltje en gij zult vinden. De mensen naast mij (niet op de voorste rij) horen bij de groep. Toevallig zijn al die mensen ook bij Pauw & Witteman aanwezig. Toevallig hè?

De studio en het bijbehorende café van DWDD is overigens een stuk leuker dan die van Pauw & Witteman. Dat is net zo’n isoleercel in de EBI. Even wat sfeerbeelden dan. Matthijs en Ivo Niehe, studiobeeld 1, studiobeeld 2, P&W 1 en als laatste P&W 2. Leuk om eens van zo dichtbij te zien moet ik zeggen.