Het is vandaag de beurt aan de muziek van 2006. Ik luisterde zoals altijd echt van alles en niets: hiphop, dance, pop, 80s, 90s, rock en zelfs wat Nederlands. Laatst nog drie hiphop albums: Eminem Presents The Re-Up, Doctor’s Advocate (The Game) en The Blue Carpet Threatment van Snoop Dogg kregen allemaal hun plekje in de playlist. Andere veel gespeelde namen: Fort Minor, Hinder, Justin Timberlake en Shakira. Na de break dé muziek van 2006, ofwel het spul dat bij mij op repeat ging.

Nummers (in compleet willekeurige volgorde)
My Love – Justin Timberlake ft. T.I. – die beat is zó ontzettend geil
Crazy – Gnarls Barkely
Lookin’ At You – The Game – lekker vrouwelijk stemmetje op de beat
The Saints Are Coming – U2 ft. Green Day – live versie in de SuperDome is goud
Hurt – Christina Aguilera
Boss’s Life – Snoop Dogg ft. Akon
Chasing Cars – Snow Patrol
Promiscious – Nelly Furtado – de R&B Nelly is lekker
Where’d You Go – Fort Minor
Crazy – Snoop Dogg ft. Nate Dogg
Buttons – Pussycat Dolls
Losing My Way – Justin Timberlake – stiekem het lekkerste nummer van 2006
Compton – The Game ft. Will.I.Am
Dance, Dance – Fallout Boy – jammer dat het in Nederland niks geworden is
I Wish I Was A Punkrocker (With Flowers In My Hair) – Sandi Thom

Albums (in compleet willekeurige volgorde)
Justin Timberlake – LoveSex/FutureSound
Ik was nooit bezig met de boytoy van Cameron Diaz, maar dit album is toch wel lekker. Vorig jaar was het Jamie Foxxx met Unpredictable, maar dit jaar ga ik kindjes maken op LoveSex/FutureSound hoor.

John Legend – Once Again
Als het bovenstaande je wat te populair klinkt, op dit R&B werkje kan het ook gedaan worden hoor. Super relaxerende muziek.

Fort Minor – The Rising Tied (2005)
Kwam laat in 2005 uit dus ik pik hem nu mee want deze plaat heb ik zoveel gedraaid dat ik nu bij de eerste seconde het nummer herken. Dat is een groot compliment voor de man achter Linkin Park die met zijn solo plaat weet te vernieuwen in een uitgemolken genre.

Snoop Dogg – The Blue Carpet Threatment
Nog steeds staan er enkele prima radio-hitjes op, maar gelukkig veel meer harder materiaal. Een lekker album, hoewel 21 nummers iets teveel van het goede is. Als de Doggfather over jeugd football begint weet je hoe laat het is.

The Game – Doctor’s Advocate
Eén grote klaagzang aan het adres van zijn voormalige leermeester Dr. Dre, maar daarom niet minder goed. Game heeft tenminste wat te vertellen en hij is ontzettend gegroeid sinds zijn debuut. Het beste hiphop album van dit jaar.