Regie: Greg Mottola
Cast:Jonah Hill, Michael Cero e.a.
Kijkwijzer: 12, seks, grof taalgebruik

Seth en Evan staan op het punt hun schooldiploma te behalen, maar ze zijn nog maagd! Seth komt daarom op het geweldige idee om ‘het foutje van gisteravond’ te worden, maar vanzelfsprekend loopt dat helemaal anders. Hun nerdy vriend Fogell gaat met twee politieagenten een dolle rit maken, Seth maakt zich alleen druk om de alcohol op het feest en Evan wordt verliefd!

Holy shit, heb ik zojuist het verhaal van Superbad uit te doeken gedaan? Nou ja, zoals de titel al suggereert is alles in deze film super slecht. Zelfs de grappen zijn beneden enig pijl, maar daarom is het juist zo leuk. Dit is American Pie met uitsluitend nerds en dan ook nog eens grappig. Met een toefje Clerks. Zo af en toe moet je dat kunnen waarderen en prijzen met een goede eindscore. Bij deze.

Eindscore: 10

Superbad