We schakelen over naar InterRescue.nl voor nieuws rondom Malika Karoum. Volgens deze website zou de Amsterdamse – die ik eerder vergeleek met Jessica Alba – gisteren zijn aangehouden in Dubai. Ik heb geen idee hoe betrouwbaar InterRescue en hun bronnen zijn, maar ik houd jullie op de hoogte. Lees ook de berichtgeving op Revu.nl. Er is meer bekend!

UPDATE: InterRescue.nl plaatste gisteren een e-mail van Define Properties (flashy site), het vastgoedbedrijf uit Dubai waar Malika K. werkzaam zou zijn. Volgens dit bericht hebben ze haar nu ontslagen, wat een logisch gevolg zou kunnen zijn van bijvoorbeeld haar aanhouding.

To whom it may concern:

As of November 3rd 2008 Malika Karoom has been Terminated from Define Properties.

Define hereby respectfully requests that you desist immediately from making unfounded and potentially damaging accusations against the company or any members of its board of directors. Should you continue to print vexatious articles and allegations in any medium whatsoever available to you Define will be left with no option but to consider what legal remedies may be available to it and will pursue any legal action against you vigorously.

Regards,

Tarek Kandil
President & Chief Executive Officer

Define Properties
P.O. Box 42600, Dubai, United Arab Emirates
T +971 4 438 3013 F +971 4 438 3200
www.defineproperties.com