Wow! Het was misschien wel de leukste Super Bowl in jaren. De Steelers waren in de eerste helft oppermachtig, maar de Cardinals wisten na het optreden van Bruce Springsteen tijdens de half-time show flink wat punten in te halen. Uiteindelijk bleef de score steken op 27-23 in het voordeel van Pittsburgh, na een fumble van Kurt Warner (ex-Amsterdam Admirals). De hoogtepunten vind je hier.

Vandaag is het zover: Super Sunday. In het altijd zonnige Tampa, Florida nemen de Pittsburgh Steelers het op tegen de Arizona Cardinals om de 43ste editie van de Super Bowl. De Steelers onder leiding van quarterback Ben Roethlisberger wonnen de Bowl twee jaar geleden ook al eens en de Cardinals zijn een echte underdog. Het team van quarterback Kurt Warner stond nog nooit eerder in het best bekeken sportevenement ter wereld.

Voorgaande jaren deed SBS 6 nog weleens wat voor de Nederlandse fans, maar dit jaar zal je een abonnement op het North American Sports Network (NASN) moeten hebben. Die zender zal vanaf vandaag trouwens door het leven gaan als ESPN America, dus dan krijg je het live Amerikaanse commentaar. That’s a good thing.

In navolging van mijn berichtgeving over het ontvangen van Eredivisie Live op internet, zag je het misschien al aankomen. Voor de mensen die geen NASN/ESPN hebben, zijn er inderdaad online alternatieven. Haha, piraterij wint!

MBW-TV
Live stream van NBC
Ustream.TV
LiveTV (deze werkt vanaf 23:00 uur, alleen met Internet Explorer)