Ik zal eerlijk bekennen: Killzone heb ik in 2004 gemist. Vond het een aardig spel, maar de setting deed mij te weinig. Wel is het een product om trots op te zijn: gemaakt aan de Herengracht te Amsterdam is het echt een Nederlands spel. De opvolger is zelfs de duurste Neerlandse entertainment uitgave ooit. Killzone 2 ligt vanaf gisteren officieel in de winkels en dat kan ik niet ongemerkt laten, want Killzone 2 boeit mij wel!

Het is binnenkort wel tijd voor een nieuw spel voor m’n PlayStation 3 en tot dusver hoor ik alleen maar positieve geluiden over Killzone. Ook blogger Nalden liet op Twitter weten een PS3 te halen voor deze game. In ander opmerkelijk Killzone nieuws: Buro Rust dat zich druk maakt om de reclame (wat zielig jongens!) en Power Unlimited redacteur Jan Meijroos die de recensie van het Britse EDGE (een magere 7) onder de loep neemt.

Iemand die het spel al heeft misschien?