Gisteren hadden Pauw & Witteman echt een super boeiende uitzending. “Bram Moszkowicz zit 25 jaar in het vak, Tommy Wieringa (van Joe Speedboat) over zijn nieuwe roman, kunstenares Tinkebell bundelt samen met Coralie Vogelaar haar hatemail.” De ene gast was nog boeiender dan de andere, maar Tinkebell (Katinka Simonse) sprong eruit. De kunstenares kwam in 2004 volop in het nieuws toen zij een handtas maakte van haar eigen kat. Daar kreeg ze duizenden reacties op, veelal verwensingen naar het hiernamaals. Ze heeft alle reacties nu gebundeld in het boek Dearest TINKEBELL, en de mensen achter deze reacties op internet opgezocht. Ze geeft in de uitzending dan ook aan dat de kans groot is dat het boek uit de handel genomen zal worden.

Aandoenlijk: Bram Moszkowicz die vol schiet na vragen over zijn vader en het dieptepunt in z’n carrière.