Ik kreeg onlangs bericht van Vodafone dat er nu vijf zakelijke smartphones gratis worden aangeboden bij een 1-jarige bundel. Nee, dit is geen reclameboodschap, ik ben echt op zoek naar een vervanger voor mijn fantastische K850i. Het gaat om de BlackBerry Curve 8900, de Bold van datzelfde merk, Nokia E71, E75 en de HTC Magic. Vooral de eerste twee interesseren mij omdat de Berry’s er uitzien als hele fijne toestellen: uitgerust met QWERTY-toetsenbordjes, redelijke camera’s en allerlei handige software (je ziet, ik moet me er nog in verdiepen). Na wat zoekwerk kwam ik dit bericht tegen waarin staat dat de Curve in het eerste kwartaal van dit jaar beter is verkocht dan de iPhone. Ook een heel mooi ding natuurlijk, maar ik wil eigenlijk niet meedoen aan de hype. Olaf Molenaar is trouwers lyrisch over de Curve. Iemand anders die ervaring heeft met deze toestellen?