De ‘nasleep’ van mijn trip naar Amerika bevat nog twee onwijs goede films: (500) Days of Summer en The Hurt Locker. Die laatste komt vooralsnog niet naar Nederland toe (en dat is echt belachelijk), maar wil ik wel breed uitmeten in een recensie. De volgende drie titels krijgen niet heel veel regels zodat het lekker simpel blijft voor u!

I Love You, Man met Paul Rudd
Paul Rudd heeft geen vrienden en moet zich daarom wagen aan man dates om zo een beste man te vinden voor zijn aanstaande huwelijk. Het gaat hier om Paul Rudd (onlangs nog te zien in Role Models) dus alles gaat fout en alles is doorspekt met seksuele, American Pie-achtige humor. Normaal gesproken zou dat een belediging zijn, maar in I Love You, Man werkt het!
Score: 7,5

The Ugly Truth met Katherine Heigl
Bijna vermoeiend: Katherine Heigl speelt wederom een control freak. Als Gerard Butler (de hoofdpersoon uit 300) de boel op haar keurige baantje als tv producent komt verstoren met mannelijk seksisme raakt ze alle controle kwijt. The Ugly Truth heeft iets teveel romantiek en teveel grappen die niet helemaal uit de verf komen, maar is toch niet slecht. De volgende film met control freak Heigl geef ik wel nul punten.
Score: 7

Brüno met Brüno
Het derde personage van Sacha Baron Cohen uit zijn befaamde Ali G Show. Na de Joden hatende Borat en Ali G zelf is het nu de beurt aan de homoseksuele socialite Brüno. Waar de eerder genoemde personages nog héél bizar waren is Brüno eigenlijk ‘gewoon’ een stereotype homoseksueel en daarom veel minder lachwekkend.
Score: 6