Vanavond om 21.00 uur Nederlandse tijd (op NED1) moet het gaan gebeuren: Sven Kramer moet en zal wereldrecords verbreken, maar vooral ook gouden medailles winnen. Iedereen praat er over alsof hij ze al heeft, zo goed kan Sven schaatsen. Zelf ben ik geen uitgesproken fan van de Spelen, maar ook ik ga met twee pootjes op tafel naar het schaatsen kijken. Voor die tijd is het genieten van de Hollanders in het Holland Heineken House in Vancouver.

Heineken heeft zoals bij elke Olympische Spelen het geval is een hangplek voor de Nederlandse supporters opgezet in het Olympische Dorp. Je kunt de gang van zaken daar volgen via Twitter, Facebook, Flickr, Hyves en YouTube. Of alles bij elkaar op HollandHeinekenHouse.nl.

http://youtu.be/iRSPrQKTLKA

Het filmpje van Tobias Bos (die Jan Peter Balkenende interviewde) was gisteren trouwens te zien bij de NOS, RTL Nieuws, RTL Boulevard, Pauw & Witteman en Hart van Nederland. Óvérál dus!