Voordat een televisiezender een nieuwe serie zal aankopen willen ze eerst een zogenaamde pilot aflevering van de maker(s) zien. Bij succes staat deze dan later als bonusmateriaal op de DVD-box, maar ook vaak genoeg krijgen alleen de producenten die te zien. Gelukkig is dat bij How To Make It In America niet het geval, een serie die bij alle liefhebbers van de tofste stad op aarde in de smaak zal vallen.

De serie gaat over de twenty somethings Ben Epstein en Cam Calderon die zich begeven in de modewereld van de Big Apple om zo aan hun geld te komen. Mode zal niet alle kerels aanspreken, maar na het zien van de onderstaande trailer en de complete pilot (ik verwijs u naar uw favoriete site) moet ik concluderen dat de serie goed te doen is.

http://youtu.be/6VCnV4BUcHU

HBO kocht onlangs 8 aflevering en zond op 14 februari de pilot (ook via iTunes en YouTube) direct uit als eerste aflevering. Een Nederlandse datum is vooralsnog onbekend.