De trouwe followers zullen deze tweet gelezen hebben: de mogelijkheid om te reageren op Logfather.com werkt weer! U had het misschien niet door, maar de reacties waren kapot. Gelukkig is alles met dank aan Hans (Twitter) van Team Pivot weer gemaakt. Ik heb wat blogging to do om het goed te maken dus en wil de week aftrappen met een gloednieuwe service (afgelopen nacht gelanceerd) voor ons aller Twitter: EmbedTweet!

Met deze WordPress-plugin (die ook beschikbaar is als losse code) is het mogelijk om directe links naar een tweet om te toveren tot overzichtelijk en interactief blok. Ik wilde het eindresultaat laten zien in dit bericht, maar dat zou betekenen dat alle links naar tweets in oudere berichten ook zouden transformeren. De maker laat echter weten (in deze tweet) wel te werken aan een iets andere code zodat ik per bericht 140 karakters naar keuze kan uitlichten.

UPDATE: Het werkt! Speciaal voor mij heeft EmbedTweet een code gemaakt waarmee ik individuele links naar tweets kan omtoveren.