In dit artikel noemde ik het Nederlandse My Name Is E al eens, erg handig als je al je social media accounts op één plek samen wilt brengen. ‘E’ richt zich vooral op de uitwisseling via mobiele telefoons, de nieuwe service Flavors.me is ook een perfecte kapstop voor alle verschillende services, maar plaatst deze allemaal op een eigen pagina. Erg handig. Check de video introductie even in HD voor de duidelijkheid.

Technorati interviewde mede-bedenker Jonathan Marcus al eind vorig jaar, de service kwam in februari na drie maanden uit de bètafase. Dit artikel noemt vergelijkbare services, maar noteert ook het gelikte uiterlijk van Flavors. Erg slick. Laat het weten in de reacties als je er gebruik van maakt.

UPDATE 24 maart 2010:
Ik heb ook even de moeite gedaan om mijn social media accounts bij elkaar te gooien. Welkom op Flavors.me/Logfather.