Voor de lancering van de Spring / Summer 2010 collectie trok Diesel regisseur Arno Salters en de bureau’s Anomaly en Stink Digital aan voor het maken van een interactieve website. “100 Lovers” bevat een remake van een schijnbaar wereldberoemd dansje uit de film Bande à part uit 1964 en laat de kijker op elk willekeurig moment het beeld stoppen om de modellen en hun outfits te checken. Stoer!

Door het beeld te stoppen kan je naar de profielen van de modellen klikken waarbij ook eigen websites, Facebook profielen en Twitter accounts zijn geplaatst. Door op de kleding te klikken krijg je meer info over de outfits en kan je ze direct bestellen op Diesel.com. Erg hip.

Dit is de commercial zonder het interactieve.

http://youtu.be/uvDWUnIiccw

Wrangler had een tijd geleden ook een interessante manier gevonden om mensen (voornamelijk vrouwen in dit geval) ‘te laten spelen’ op de website. De Europese website open je door de rits van het mannelijke model in beeld naar naar beneden te trekken en daarna volgen meerdere modellen in de nieuwste Wrangler mode die je van links naar rechts kunt ‘gooien’. Als je de kleding kunt waarderen kun je dit ook gelijk op Facebook of Twitter laten weten middels handige links en op deze site is de mogelijkheid om elk gewenst frame als wallpaper te downloaden erg handig. Voor vrouwen dan.