Over ongeveer twee uur gaan de winkels in New York open en dan zal de Apple iPod officieel worden verkocht. Tenminste, lucky basterds die het apparaat hebben bestelt, ongelukkigen zullen moeten wachten tot de tweede lading op 12 april. Alle berichtgeving hier op Logfather.com check je gemakkelijk op deze pagina. De rest van de dag zullen er ongetwijfeld eerste impressies en vooral ook video’s volgen! Zie ook de ‘first look’ van Wired.

UPDATE 4 april 2010: The Next Web vroeg mensen in de rij in New York naar hun plannen met de iPad (filmpje na de klik). Fotograaf Schlijper en eBuddy toonde de allereerste iPad op Nederlands grondgebied.

UPDATE: Kuepers heeft ‘m. En dit is de gekte bij de Apple Store in Naples.

The Next Web vraagt mensen in de rij bij de Apple Store op 14th street in New York City hoe hun nacht (in die rij) is verlopen en wat ze met het begeerde apparaatje gaan doen.

http://youtu.be/_A7EZaz35J0

David Letterman: Top 10 Questions You Should Ask Yourself Before Waiting in Line for the iPad

http://youtu.be/AEjPqlfQtd4

In de reeks ‘tijdschriften op de iPad’ ontving ik vanmorgen van @Fijndiezijn deze video: