Het zit wel goed met de clubliefde van Darko. Zaterdag sloot Mister Ajax Sjaak Swart hem op in een glazen kubus op het bordes van de stadsschouwburg in Amsterdam waar hij 9 dagen zal verblijven. Ondertussen kan Darko via live video stream en Twitter in de gaten gehouden worden in de aanloop naar de laatste wedstrijd van het seizoen, komende zondag.

De bijbehorende website Hart voor Ajax oogt eerst wat druk, maar zet de sociale media, de chat mogelijkheden en de live stream goed in beeld. Elke dag ontvangt de fan Ajax-helden uit het verleden en komen de beelden daarvan ook op de site te staan. Morgen gaat de kubus naar de Amsterdam ArenA toe, zondag speelt Ajax tegen N.E.C. Nijmegen, maar is het afhankelijk van de uitslag van NAC Breda – FC Twente om kampioen te worden. Beide beginnen om 14:30 uur.