RUUD MOET MEE!

Woensdag 12 Mei 2010 | 21:41 uur

Weinig aan toe te voegen natuurlijk, Ruud van Nistelrooy moet mee naar het WK in Zuid-Afrika. Dirk Kuijt (Liverpool), Ryan Babel (Liverpool). Klaas-Jan Huntelaar (AC Milan), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Bayern München), Eljero Elia (Hamburger SV) en Jeremain Lens (AZ) zijn niet de minste, maar in Oranje presteren deze mannen gemiddeld de helft van wat ze kunnen (dat heb ik berekend dus het is waar). Van Nistelrooy - de meest sympathieke Nederlandse voetballer - is daarentegen een échte goalgetter. Gewoon die extra zekerheid dat er een paar in gaan vliegen. En als je toch bezig bent om je handtekening te zetten, vul ook even de Coolbeans³ WK-Poule 2010 in!

Nu terug naar Atlético Madrid - Fulham, het is 1-1 bij rust!

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Dit artikel is meer dan een jaar oud, los de onderstaande som op om te reageren.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.