Coolbeans³ WK-Poule 2010: 21 dagen

Woensdag 19 Mei 2010 | 09:25 uur

Het aantal deelnemers van de Coolbeans³ WK-Poule 2010 begint goed op te lopen en dat is een goed teken. Met nog exact 21 dagen, 14 uur en 14 minuten op de klok tot de sluitingsdatum is de aftrap (Zuid-Afrika - Mexico) nog maar 3 weken van ons verwijderd. Tot dusver is er uit de voorspellingen nog weinig te concluderen behalve dat Nederland, Brazilië, Argentinië en Spanje evenveel genoemd worden als finalekandidaten.

Voor de mensen die de poule nog gaan invullen: let er op dat je vanaf de 8ste finales op 26 juni 2010 (wedstrijd #49 t/m #64) ook voorspelt welke landen er zover gekomen zijn. Bij goede voorspellingen krijg je namelijk punten voor zowel de einduitslag alswel de landen. Vul bijvoorbeeld voor de finale in: Nederland - Brazilië 2-1.

En voor de duidelijkheid: inschrijfformulieren ZONDER e-mailadres doen gewoon mee in het klassement. Je maakt alleen geen kans op de hoofdprijs omdat we je in dat geval niet kunnen bereiken.

Veel succes!

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Dit artikel is meer dan een jaar oud, los de onderstaande som op om te reageren.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.