Coolbeans³ WK-Poule 2010: 14 dagen

Donderdag 27 Mei 2010 | 18:54 uur

Bert van Marwijk is er dan eindelijk uit: Anita, Lens, Vlaar en Engelaar gaan niet mee naar Zuid-Afrika. Nadat eerder al Ruud van Nistelrooy niet in de selectie was opgenomen komt het totaal aantal spelers op 23. Ik ben het persoonlijk niet op alle posities met Van Marwijk eens, maar de selectie lijkt redelijk gebalanceerd, met meerdere goede mensen voor elke positie. Hoe beïnvloed deze selectie jouw voorspellingen in de WK-Poule? Misschien toch ons Oranje op een finaleplek? Nog twee wekent te gaan!

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Dit artikel is meer dan een jaar oud, los de onderstaande som op om te reageren.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.