K'Naan - Wavin' Flag (Coca-Cola Celebration Mix)

Zondag 6 Juni 2010 | 17:49 uur

Oranje won gisteren weliswaar met 6-1 van Hongarije in de ArenA, maar een blessure van Arjen Robben in de laatste minuut overschaduwde de monsterscore behoorlijk. Alsof het WK voor Nederland bekeken was. Details over de blessure en of Robben überhaupt naar Zuid-Afrika zal afreizen zijn nog onbekend, ondertussen zijn er nog maar 5 dagen te gaan tot de aftrap. Nederland speelt de eerste wedstrijd tegen Denemarken op maandag 14 juni. De Coolbeans³ WK-Poule 2010 staat open voor jouw voorspellingen, nu is de microfoon voor de Somalische K'Naan met Wavin' Flag.

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Dit artikel is meer dan een jaar oud, los de onderstaande som op om te reageren.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.