Coolbeans³ WK-Update: de blunder van Green

Zondag 13 Juni 2010 | 09:57 uur

We zijn 5 duels verder en de eerste punten in de Coolbeans³ WK-Poule zijn vergeven. MrNedjerov voorspelde de 1-1 van Zuid-Afrika - Mexico en Engeland - Verenigde Staten gisteravond correct, maar zat er bij de andere 3 wedstrijden ook bovenop en staat eenvoudig op kop met 9 punten.

Hier nogmaals het meest ontluisterende moment tot dusver: Engeland stond gisteren al vroeg in de wedstrijd met 1-0 voor, maar speelde door een enorme blunder van doelman Robert Green toch gelijk tegen de VS.

Dankje green:D ik had een gelijkspel ingevuld;)

Shenk - 13-06-’10 10:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Dit artikel is meer dan een jaar oud, los de onderstaande som op om te reageren.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.