Na het losbarsten van het WK (en de moeizame 2-0 overwinning van Oranje op Denemarken eerder vandaag) zou je bijna vergeten dat het deze week de belangrijkste dag van het jaar, voor gamers is! Morgen trapt de E3 in Los Angeles officieel af en Microsoft, Sony en Nintendo geven vandaag en morgen dan ook de bekende persconferenties. We zullen bijvoorbeeld horen van Microsoft’s Project Natal (dat gedoe met een game die reageert op bewegingen van de speler), de nieuwe Nintendo 3DS en natuurlijk welke moddervette games je het komende jaar mag verwachten. Na de klik enkele trailers waar je van gaat kwijlen.

Deus Ex: Human Revolution (Xbox 360, PS3 en PC)

Call of Duty: Black Ops (Xbox 360, PS3 en PC)

Fable III (Xbox 360)

Little Big Planet 2 (PlayStation 3)

8 andere redenen waarom je E3 2010 in de gaten moet houden