Coolbeans³ WK-Update: Oranje zet Japan opzij

Zaterdag 19 Juni 2010 | 19:27 uur

De eerste helft was saai en kansloos, maar in de 53ste minuut schoot Wesley Sneijder dan toch de 1-0 tegen Japan binnen. Door de twee gewonnen partijen is een gelijkspel tussen Denemarken en Kameroen (of winst Denemarken) vanavond al genoeg voor Oranje om zeker te zijn van de 8ste finales. Frankrijk (1x gelijk, 1x verlies), Engeland (2x gelijk) en Duitsland (1x winst, 1x verlies) zijn drie 'toplanden' die pas duidelijkheid hebben na de derde en laatste speelronde. Frankrijk draait vooral intern niet lekker, vanavond werd bekend dat Nicolas Anelka uit de selectie is gezet nadat hij bondscoach Domenech had uitgescholden.

De deelnemers van de Coolbeans³ WK-Poule 2010 gaan zachtzinniger met elkaar om: de top 3 en zelfs top 5 staan redelijk solide, elke dag komen daar een paar puntjes bij en de kopgroep laat weinig liggen. Opmerkelijk: alle deelnemers hebben punten gewonnen voor de twee duels van Oranje, maar vandaag had niemand 1-0 voorspelt. Vanavond liggen de voorspellingen redelijk uit elkaar dus wellicht dat er meer zal verschuiven.

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Dit artikel is meer dan een jaar oud, los de onderstaande som op om te reageren.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.