Weer een origineel fijn idee met Twitter: “David Perez wanted to go to the Advertising Festival in Cannes. Leo Burnett agreed to send him on one condition: he has to do anything you tweet him. What will he do next? That’s up to you.” Juist, DavidOnDemand.com toont filmpjes van alles dat Perez moet uitvoeren naar aanleiding van tweets. Voor de designers: Helveti-Tweet. Net als #DoodleDonderdag een fijne mash-up want alle tweets over het lettertype worden bij elkaar gezet op de website. Altijd handig. Andere tweets die automatisch worden opgeslagen: alles met de hashtag #TMFAwards. Dat leerde ik de hard way.

Omdat ik iemand mee mag nemen naar de TMF Awards op zaterdag 26 juni besloot ik te vragen naar de reacties van mijn volgers: wie wil er mee? Aanvankelijk vulde ik deze tweet met de opmerking dat de looks gecompenseerd mogen worden met brains. Ik bedacht me, verwijderde het bericht en herschreef de tweet, maar de site van TMF slaat alles razendsnel op. De eerste dickish tweet is dus gewoon na te lezen…