Het is elke tiende van de maand een genot om voor de YouTupdate muziek bij elkaar te rapen, alleen diepe (ahum) en vooral opmerkelijke liedjes komen door de strenge selectie heen. Afgewisseld met mierzoete pop. Danielle Ate the Sandwich (kudos voor de naam) combineerde opmerkelijk met pop toen ze Party in the U.S.A. van Amerikaans popsterretje Miley Cyrus coverde, met een ukelele (YouTupdate 21). Wikipedia leert ons dat de ukelele een instrument is behorende tot de getokkelde luitachtigen. Hardcore opmerkelijk dus. Nu is er meer!

Public Property is afkomstig van haar derde album Two Bedroom Apartment dat op 6 juli 2010 uitkomt.

Danielle Ate the Sandwich – Where the Good Ones Go

Danielle Ate the Sandwich – She Wolf (origineel van Shakira)

Danielle Ate the Sandwich – Waterfalls (origineel van TLC)

Check ook even haar website als het bovenstaande je wel bevalt. Onderop staat de live versie van Waterfalls, indrukwekkend!