Regie: Nicholas Stoller
Cast: Jonah Hill, Russell Brand e.a.
Kijkwijzer: 12, eng, seks, drugs- en/of alcoholmisbruik, grof taalgebruik

Aaron Green (Hill) is het slaafje van de baas van een platenmaatschappij (geestige rol van P. Diddy) als hij de opdracht krijgt om de voormalig rocklegende Aldous Snow (Brand) te escorteren naar een eenmalig reünie-concert. Als spin-off van het gematigd leuke Forgetting Sarah Marshall heeft deze typisch zomerfilm geen verwachtingen in te lossen…

De film opent geweldig met een videoclip van Snow als de frontman van de band Infant Sorrow: de single African Child is een racistisch lied over arme kindertjes in Afrika. Al gauw is het aan P. Diddy en zijn team met o.a. de ontzettend dikke Jonah Hill (hij is sinds Superbad zijn eigen gewicht aangekomen, minimaal) als sukkelige assistent. Zijn eigen relatie staat op springen, maar hoe behoudend ook, loopt toch steeds straaldronken weg van feestjes waar Aldous hem tijdens hun reis van Londen naar L.A. naartoe brengt.

Get Him to the Greek komt net als Sarah Marshall uit de stal van Judd Apatow, maar die is alleen als producer bij de film betrokken. Enigzins onverwacht hebben Hill en Brand een perfecte chemie. Bizarre situaties en hilarische conversaties volgen elkaar snel op zoals we dat wel kennen uit de bromances van de afgelopen jaren. Leuker dan Knocked Up en Sarah Marshall, maar niet de nieuwe Hangover.

Eindcijfer: 8