De beste serie in tijden. In het altijd zo brave Nederland komt seizoen 2 pas op 31 augustus 2010 ten einde, maar in het allesoverheersende Amerika (en dus online) zitten we al halverwege het vierde. Wat blijkt? Ook na vier seizoenen, 2068 uur (44 afleveringen maal 47 minuten) en ingrijpende gebeurtenissen rondom het hoofdpersonage (voor jullie tere-tv-zieltjes zal ik niets verklappen) is het nog steeds leuk om de continu rokende, drinkende, vreemdgaande bende van marketingmannetjes- en vrouwtjes te volgen. Bovendien authentiek! En dan nu: Twitter.

In navolging van de hilarische What Would Don Draper Do blog geven fanatieke fans een gezicht aan Peggy Olson, Roger Sterling en anderen via tweets. Vergeet ook de über sexy Miss Joan Holloway niet. In 2008 werden deze accounts gesloten toen zender AMC erachter kwam en direct een DMCA (gevalletje copyright schending) naar Twitter stuurde dat daarop alle betrokken accounts sloot. Gelukkig herzag de marketingafdeling van de zender de DMCA en helpen ze nu met het onderhoud van de geestige accounts. Voor het gemak zijn alle gerelateerde accounts op www.madmentwitter.com te vinden. Waarom dit een geslaagde marketingactie is? Omdat de accounts héél actief zowel met elkaar praten alswel reageren op vragen en opmerkingen van fans.