Coca-Cola werkte deze zomer samen met Publicis E-dologic voor een Israëlische campagne omtrent het Coca-Cola Village 2010 en introduceerde daarbij een fysieke toepassing van Facebook’s Like-knop. Het is niet gemakkelijk informatie over dit Village te vinden omdat veel informatie in het Hebreeuws gepubliceerd is, maar deze foto en het filmpje na de klik maken een hoop duidelijk. Ter promotie nodigde de beste frisdrank ter wereld 650 jongeren uit om een paar dagen te feesten in het Coca-Cola Village. Deelnemers kregen een polsbandje om met daarin hun Facebook-inloggegevens en konden vervolgens elke activiteit liken. Ondertussen waren er ook fotografen aanwezig om alles vast te leggen en doormiddel van een RFID-lezer werden mensen op de foto direct ge-tagged.

Mooie integratie van Facebook in de realiteit, die (met een dalende prijs van RFID-chips?) in de nabije toekomst toch eenvoudig te implementeren moet zijn.