Het was vandaag mijn laatste dag bij MTV Networks – Comedy Central en hoewel dat an sich al niet leuk is, kwam Greg Giraldo afgelopen nacht ook nog te overlijden. Om ons medeleven te tonen aan deze geweldige stand-up komiek werd 30 Rock eerder vanavond geschrapt en zonden we Comedy Central Presents Greg Giraldo uit. Vanuit de VS volgde een emotioneel persbericht.

The Daily Show schonk er aandacht aan in Moment of Zen. Giraldo werd slechts 44 jaar jong en laat 3 kinderen achteren. Ondanks een leven vol drugs en drank overleedt hij vijf dagen nadat hij werd opgenomen in het ziekenhuis voor een overdosis voorgeschreven medicijnen. Een maand geleden was hij nog een roaster (en één van de beste) tijdens The Roast of David Hasselhoff. In 2004 maakte hij onder de naam Lazyboy het nummer Underwear Goes Under The Pants waarin hij terecht commentaar heeft op de Amerikaanse cultuur en vooral ook: voorgeschreven medicijnen.

† Greg Giraldo, 10 december 1965 – 29 september 2010