Ik ga een nieuwe blog beginnen over fashion bloggers, dit is de eerste aanzet daartoe. Knappe meiden die een opleiding ‘[willekeurig onderwerp] management’ volgen omdat ze zo graag stage willen lopen op de redactie van I Love Fashion News. Want dan mogen ze naar modeshows en samen met de jetset Bastiaan van Schaik grapjes maken over de ‘hangbuiken’ van de modellen en dan Parijs, Milaan, champagne, Londen, kaviaar, New York, net als in The Devil Wears Prada en dan de Elle en dan ahhhhh [bloed uit mijn ogen]. Enfin, je kunt niet zeggen dat deze vlotte H&M meisjes niet werken voor hun geld. De Zweedse blogger fashionista Signe Siemsen doet het zelfs beide: American Apparel huurde haar in voor een bijna alles onthullende fotoreportage. Na de klik is ’t enigszins NSFW, behalve als u – net als ik – ook een kashmir-dragende blogging twentysome bent…

Signe Siemsen

Signe Siemsen