Lissie

Ik had normaal gesproken foto’s geplaatst van het leuke blondje zelf, of van haar humoristisch harige bandleden, maar dat doet geen recht aan het intieme concert dat afgelopen vrijdag doorgang kreeg in de Kleine Zaal van Paradiso. Dus toch weer, muziek van Lissie.

Om er zeker van te zijn dat hij waar voor zijn geld kreeg vroeg iemand uit het publiek of ze een nummer unplugged wilde doen, a capella, zonder de microfoon. Dat vond ze geen probleem en gooide er direct een korte, kippenvel versie van Amazing Grace uit. Ja, haar stem is echt zuiver. Het volgende nummer is afkomstig van haar EP Why You Runnin’.

Lissie – Wedding Bells

http://youtu.be/sN7igYKC3KU

Lissie – Everywhere I Go (ditmaal de officiële video)

Lissie – In Sleep

Als laatste toegift dan toch. De Kid Cudi cover Pursuit of Happiness.