Zondagavond, in het stadion van de Dallas Cowboys in het noorden van Texas. De Pittsburgh Steelers (Pennsylvania) tegen de Green Bay Packers (Wisconsin). Super Bowl XLV. Toch altijd een stuk leuker als ‘jouw’ team (Packers) meedoet en ze daarvoor aartsrivaal en ‘het’ team van Chicago Darch-Times – de Chicago Bears – moesten verslaan. Interessant is dat SuperBowl.com momenteel doorlinkt naar een door Visa gesponsorde website waarop het aantal Twitter mentions over beide teams live wordt bijgehouden. De algemene informatie over het evenement is nu te vinden op NFL.com/superbowl/45. Na de klik? Super Bowl XLV als onderwerp van een aantal rapnummers.

Wiz Khalifa – Black and Yellow (G-Mix ft. Snoop Dogg, Juicy en T-Pain)

Gold and Purple (video door studenten van de school waar ik in 2005/06 woonde)

Lil Wayne – Green and Yellow

http://youtu.be/qWEh4YCzqQw