Hé, jullie geven niets om de Super Bowl. Het wereldkampioenschap American football glijdt gewoon van jullie af. Geeft ook niets, het is dat de Green Bay Packers dit jaar in de finale staan, maar stiekem is de Super Bowl heel vaak geen spannende eindstrijd. De strijd tussen de Pittsburgh Steelers en de Arizona Cardinals in 2009 (27 – 23) daargelaten, dat was magnifiek. Check de video samenvatting nog maar eens. Okay, dus dat football doet jullie niets, maar de tv-commercials des te meer. In deze speciale editie van de YouTupdate een aantal stoere reclamefilms die dit jaar rond de televisie-uitzending zijn geprogrammeerd. Vooral de eerste twee van Audi moet je even bekijken…

Audi Big Game 2011 Teaser – Startled Smart

http://youtu.be/9MIs0sBBwBo

Audi Big Game 2011 Teaser – Kenny G Riot Suppressor

http://youtu.be/oXE6L2gUDKQ

Cars.com – Go First

http://youtu.be/dN5aBhrmibg

Cars.com – The Reviews Are In

http://youtu.be/jRYLhkOV2so

Cowboys & Aliens trailer

Limitless trailer

http://youtu.be/U3AuAoYALcI

Mercedes

Motorola – Goodbye 1984

Angry Birds Rio trailer

Thor trailer

Volkswagen – The Force

Dit is zeker niet de complete lijst, een aantal spots worden angstvallig geheim gehouden tot ze daadwerkelijk hun première beleven tijdens de live-uitzending. Die is trouwens in Nederland om middernacht te zien op het digitale kanaal ESPN America.

YouTube heeft elke tv-reclame direct nadat deze live is uitgezonden op Youtube.com/AdBlitz.

UPDATE 6 februari 2011, 21:06: Frank Meeuwsen weet te melden dat Brand Bowl real-time zal bijhouden hoeveel er over de merken die adverteren rondom de Super Bowl getweet wordt.