Charlie Sheen winning
Op dit moment is er slechts één ding dat belangrijk is op Twitter en het zijn niet de Eerste Kamer verkiezingen, maar: Charlie Sheen. Zoon van en tegenwoordig vooral bekend van zijn rol in de hitserie Two and a Half Men. Die serie is nu ter ziele doordat Sheen in enkele radio- en televisie-interviews compleet doorsloeg. Uit een interview met ABC en werden de termen #winning en #tigerblood opgepikt door het internet. Sheen speelt daar nu op in met allerlei bizarre berichten, blijkbaar tot het genoegen van vele want binnen 24 uur had zijn account meer dan een miljoen volgers.

Momenteel woont de acteur samen met zijn twee zoontjes (moeder: Brooke Mueller) en twee 24-jarige blondjes: één (marihuana) model Natalie Kenly en de ander pornoactrice Bree Olson. Die laatste tweet ook erg expliciet trouwens… De bovenstaande tekening is van Alex Pardee.

UPDATE 23:49 uur: De echte reden dat Sheen uit het niets op Twitter verscheen en zijn account in een tijdsbestek van een dag ‘verified’ was (zijn identiteit is dan vastgesteld door de service) blijkt minder spannend: geld. Volgens dit bericht van Superficial.com zou het verifiëren van zijn identiteit versneld zijn omdat hij op dit moment zo in de belangstelling staat en er dus voor alle partijen (Sheen, Twitter en adverteerders) veel geld te verdienen is. Kim Kardashian (6 miljoen volgers) zou $10,000 per commerciële tweet ontvangen…